LSB-Nyt 36  
 

LSB Nyt nr. 36

September 2008


Nyhedsbrevet er blevet til "LSB-Nyt" 

Nyheder er mest interessant mens de er friske. Det bedste sted at følge med i LSB´s aktiviteter er derfor på den nye hjemmeside, som opdateres straks vi har nyt. 

”LSB Nyt” som du sidder med i hånden rummer naturligvis det sidste der er sket i LSB og vil opsummere nogle af de vigtige ting og begivenheder.
”LSB Nyt” vil også fremover være at finde i din  postkasse, når vi af og til vil være sikre på at nå alle helt ud til alle medlemmer, - også dig som ikke går på hjemmesiden hele tiden.

  

LSB har fået ny hjemmeside og nyt logo
 
En opdatering af hjemmesiden har længe stået højt på ønskelisten. Nu er den klar med en række gode muligheder for at orientere om hvad der sker i LSB.Efter et godt samarbejde med web-designeren og programmøren var det med glæde at vi den 15. august 2008 kunne præsentere en flot og særdeles brugbar hjemmeside.Vi håber I vil bruge, og få meget glæde af www.lsb-bio.dk 

I samarbejde med web-designeren er bestyrelsen kommet frem til et nyt logo der med farverne fra hjemmesiden præsenterer sig rigtig godt.
Logoet findes farverne turkis og rød men kan også ses i sort og hvid samt med og uden tekst.


Generalforsamling i Vejle

Torsdag den 30. oktober 2008 

Der indkaldes hermed til generalforsamling i Vejle. Se programmet på www.lsb-bio.dk

  


SØG NU
LSB`s Forsknings- og udviklingslegat

LSB´s Forsknings- og udviklingslegat på 10.000 kr.. uddeles i forbindelse med temadag og generalforsamling den 30. oktober 2008 i Vejle.

Se hvordan du søger på  www.lsb-bio.dk

Ansøgningen skal være LSB i hænde senest den 14. okt. 2008

 


Bioanalytikernes Artikeldatabase 

Bioanalytikernes Artikeldatabase er under opbygning og der er i skrivende stund 164 artikler fordelt på 26 forfattere.

Har du publiceret faglige artikler i internationalt anerkendte tidsskrifter eller i fagbladet ”danske bioanalytikere” kan du blive optaget i databasen. Se hvordan på hjemmesiden eller send en mail til: bent.hansen@rh.regionh.dk

Blandt de 25 første der indsendte faglige artikler til optagelse i databasen har vi udtrukket 3 som får tilsendt 3 flasker god rødvin. De heldige blev:

§         Maria Hamers (Vesterdahl)

§         Marianne Käehne

§         Zanne Henriksen

 


Kommende aktiviteter 

- Den 30. oktober 2008:

  Generalforsamling og temadag i Vejle

- Temadage i februar 2009 under planlægning 

På bestyrelsens vegne

Bent Hansen